ORTAK FAYDAMIZ İNEGÖL”

 ORTAK FAYDAMIZ İNEGÖL”

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ortak faydamız İnegöl, ortak faydamız Bursa ve tek vatanımız var o da Türkiye… Şanlı bayrağımızın altında gururla ve şerefle yaşıyoruz, yaşamaya da devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Müfit Besleri makamlarında ziyaret ettiler.

“BİZİM ÖNCELİKLİ KONUMUZ; İNEGÖL”

Ziyaretlerden ilki AK Parti heyeti Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a gerçekleştirildi. Aktaş, ziyarette Belediye birimleri ve hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Yeni görev alan yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Aktaş, “Belediye bizim parti olarak çok önemsediğimiz bir kurumdur. Artık AK Parti ile beraber yerel yönetimler daha da güçlendirildi. Belki bu torba yasa ile 30 Mart tarihinde Büyükşehir’e bağlandık. Geçiş sürecinin handikapları var gibi görünse de Belediyeler birçok alana el atıyor, birçok alanda hizmet üretiyor ve birçok alan ile alakalı hizmet etme noktasında Belediyelerimize yetkiler verildi. Bunu zaman içerisinde yapacağımız istişare toplantıları ile sizlere anlatmaya çalışacağız. Öyle makro projelerimiz olacak ki şehirdeki 236 bin insanın da haberdar olması, görüş ve kanaat etmesi gerekecek. Tabi günlük işler de olacak. Bir silsile dâhilinde problemlerin hepsini sıfırlamaya çalışacağımız bir ortamı hep birlikte yaşamaya çalışacağız. Ben tek başıma bir hiçim. 10,5 yıllık belediye başkanı olabilirim, tecrübelerim oluşmuş olabilir ama bu işin okulu yok, mükemmelin üst sınırı falan yok. Hizmetlerin daha sağlıklı bir şekilde vatandaşa ulaşabilmesi için muhakkak suretle her arkadaşımızın bu konuda kendini yetkili ve sorumlu görmesi gerekiyor. İçinizden mahalle sorumlusu olacak, gençlik kollarından, kadın kollarından sorumlu olacak arkadaşlarımız olacak. Buradaki arkadaşlarımızın belirli bilgilerle donanması gerekiyor ki vatandaşın sıkıntısının nasıl halledilebileceği noktasında eksiği kalmaması lazım. Biz yerelde siyaset yapıyoruz. Öncelik konumuz İnegöl. Milletvekilimiz Ankara boyutu ile Türkiye geneline siyaset üretilmeye çalışılıyor ama biz İnegöl’de siyaset yapıyoruz. İnegöl’ün caddesi, sokağı temiz olsun, daha temiz ve düzenli olsun, huzurlu ve güvenli olsun, sosyal ve sportif alanları olsun, alt ve üst yapılarında problem olmasın. Bizim ana düşüncemiz budur” dedi.

“BEYANNAMEDE TEK TEK İFADE ETTİK”

Yeni yönetimin üzerine büyük görevler düştüğünü da kaydeden Aktaş; “Sizler vatandaştan gelen istek, şikâyet ve beklentileri bizlere bildireceksiniz. Bu konuda her arkadaşımız görevli. Yol haritamız belli. Seçim beyannamemizde  yapacaklarımızı tek tek ifade ettik. Bu vaatlerimizi yerine getirme adına da hep birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

İADE-İ ZİYARET

AK Parti’nin çiçeği burnunda İlçe Başkanı Adem Demirel de yapılan kongre sonrası ziyaretlerde bulunduklarını; ilk yönetim kurulu toplantısında kendilerini ziyaret eden Aktaş’a iade-i ziyarette bulunduklarını kaydetti.

“RÜZGÂR GİBİ ESTİLER”

İnegöl’e önemli hizmetler yapmış olan Alinur Aktaş’ı ziyaret ettiklerini belirten Milletvekili Hüseyin Şahin, “Olması gerekeni yapıyoruz. Teşkilat, Milletvekili ve Belediyenin birlikte hareket etmesi, aynı noktaya odaklanarak, aynı şeyleri düşünerek şehirden ülkenin bütününe hizmetleri ulaştırmasıdır. Hamdolsun biz bu konuda şanslıyız. Çünkü biz sistematik olarak bir disiplin partisiyiz. Nasıl ki genel başkanımız ve Başbakanımız, Milletvekilleri ile beraber çalışıyorsa Milletvekilleri de teşkilatları ile beraber çalışıyor. Bugün 3. gün, birlikteyiz. İnegöl geleceğe umutla bakıyor. Belediye Başkanımız da bizi destekliyor. İnegöl’e çok güzel hizmetler yapılacak diye telefonlar alıyorum. Yürekler toplu atarsa onu kimse sindiremez. Biz toplu atan yürekler olacağız. Beraber hareket edeceğiz, beraber kalkıp beraber oturacağız. Biz bir aileyiz. Ben sizi cesur yürek olarak adlandırıyorum. İnegöl’ün ve memleketin meselelerine sahip çıkmak, ülkenin meselelerine, davaya sahip çıkmak şuurlu insanların işidir. Bu şuurdaki 30 arkadaşımızla, Belediye Başkanımız, teşkilatımız, belediye meclis üyelerimiz ve mahalle temsilcilerimizin de devreye girmesi ile yaklaşık 230 kişilik dev bir kadro oluşturacağız. Bazen 230 kişi aynı yere gidip aynı yerden çıkacağız ve gittiğimiz yerde; ‘AK Partililer geldiler, rüzgâr gibi estiler ve yaptılar’ dedirteceğiz. Ne için gittiysek, hangi mesele için gittiysek… Belediye Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz ve yapacağımız çok işi birlikte yapacağız. İnegöl çok şanslı, biz de şanslıyız” diye konuştu.

 

“ÖNEMLİ OLAN İNEGÖL’DÜR”

Milletvekili Hüseyin Şahin ve beraberindeki heyet daha sonra MHP İlçe Başkanı Müfit Besler’i ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında, kısa süre önce babasını kaybeden Müfit Besler’e başsağlığı dilendi. Ziyarette bir konuşma yapan Müfit Besler, “Ziyaretten dolayı çok memnun olduk. Biz İnegöl’de siyaset yapıyoruz. Dün de birlikteydik, bugün de birlikteyiz, yarın da birlikte olacağız. Kimi zaman fikir ayrılıklarımız olabilir, farklı şeyler düşünebiliriz ama sonunda önemli olan İnegöl’dür, Bursa’dır, Türkiye’dir. Burada çoğu zaman ortak hareket edebiliriz, paylaşarak istişareler yapabiliriz. Sonunda amaç İnegöl’e hizmettir. İnegöl’de çok şükür şuana kadar her seçim dönemi kazasız, belasız, seviye düşmeden saygı çerçevesinde siyaset yapıldı. İddialı olunsa bile ölçümüzü kaçırmadık. Çünkü seçimden sonra yine biz rakibimiz olan diğer siyasi partideki arkadaşlarımızla aynı mekânlarda buluştuk, aynı şeyleri konuştuk, aynı düğünde aynı cenazedeydik… Bu İnegöl’ün güzelliği ve erdemi. Şahsım ve teşkilatım adına bize ziyarete gelen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Daha güzel şeylerin olacağına inanıyorum” dedi.

 

“KARDEŞLİK HUKUKU İÇERİSİNDE, DANIŞARAK YAPACAĞIZ”

Milletvekili Hüseyin Şahin ise Adem Demirel ve yeni yönetim kurulu, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile MHP’yi ziyaret ettiklerini, ziyaretlerin Saadet Partisi ve CHP’de de devam etmesini istediklerini aktararak, “Müfit ağabey İnegöl’de kişiliği ile çok sevilen, yaptığı işlerde takdir toplayan, camiamızda da yaptığı işlerle her zaman saygı gören bir büyüğümüz, ağabeyimizdir. MHP’ye ilçe başkanı olması MHP’nin misyonunu halkımıza anlatırken paylaşmacı ve nezaket kuralları ile bir üslup kullanıyor olması bizi de son derece memnun etmiştir. Bundan önceki başkanlarımız da aynı nezaket kuralları içerisinde bize ilçe başkanlığı nezdinde ve milletvekilliği düzeyinde siyaset yapma imkânı tanıdılar. Ortak faydamız İnegöl, ortak faydamız Bursa ve tek vatanımız var o da Türkiye… Şanlı bayrağımızın altında gururla ve şerefle yaşıyoruz, yaşamaya da devam ediyoruz. Siyasi partiler politika üretirler. Ürettikleri politikalar milletin huzuruna sandığa giderler. Millet ne takdir ediyorsa sandıktan çıkan sonuç milletin görmek istediği şekilde çıkar ve demokrasinin gereği uygulanır. Ama biz özellikle yerelde kardeşlik hukuku içerisinde yapacağımız işleri danışarak yapacağız. Belediye Başkanımız, özellikle kendi meclisinde grubu bulunan partilerle istişareli ve birçok oylamayı oy birliği ile geçiriyor. Müfit ağabeyin 15 yıl Belediye Meclis Üyeliği yaptığı dönemde İnegöl’ün faydasına olan çalışmalarda büyük çoğunluğuna kabul oyu verdiğini biliyorum. Çünkü yaşadığımız şehir İnegöl ise İnegöl adına faydalı olan şeyde hepimizin ortak imzası olması gerekiyor. Aynı duygu ve düşüncelerle, aynı ortak hissiyatla biz de böyle engin bir tecrübenin bize her zaman faydalı olmasını arzu ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

Ziyarette Müfit Besler, Milletvekili Hüseyin Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’e çiçek takdiminde bulunurken Başkan Alinur Aktaş’a ayriyeten bir ziyaret gerçekleştireceklerini ifade etti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07